Söndagsskola

Barn

”Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de.”

Mark 10:14b

De flesta söndagar erbjuder vi söndagsskola i anslutning till våra gudstjänster. Barnen följer med de vuxna till kyrksalen kl 11.00. Cirka 11.15 går barnen och ledarna tillsammans till vårt söndagsskolrum. Alla barn mellan 4-12 år är välkomna att vara med.

Barn, pyssel

Ibland deltar vi i gudstjänster för stora och små. Då får vi en möjlighet att sjunga för våra anhöriga och berätta om vad vi fått lära oss. Det brukar vara väldigt roligt och mycket uppskattat.

Barn, musik, sång

Här får vi en barnanpassad undervisning om kristen tro och vem Gud är. Vi sjunger och pysslar, leker och busar. Visst vill du vara med?

Barn, musik, sång

Ledare för söndagsskolan 2021: Josefin Landmér, Sofia Karlsson och Elsa Walter.

Terminsstart vt 2021: på grund av pandemin vilar vår söndagsskola men vi återkommer med information när vi kör igång igen!

Vill du vara med som söndagsskolledare eller har du frågor till oss? Tveka inte att höra av dig.

Foto/bild:Theresia.