Vasakyrkans kör

kör, noter

I Vasakyrkans kör sjunger vi oftast traditionell körsång men också jazz, visa och psalm. Allt som oftast sjunger vi fyrstämmigt till piano, orgel eller helt A Capella, sång utan ackompanjemang.

Vi träffas varje vecka på tisdagar kl 18.30-20.00 i Vasakyrkans kyrkosal. Några gånger varje termin sjunger vi på Vasakyrkans gudstjänst och ibland har vi även konsert.

Man måste inte kunna läsa noter för att kunna vara med.

Sång, musik, kör

Körledare är Anna Duveskog. Hon är utbildad sångpedagog och har över 20 år erfarenhet av körsång och körledning.

Terminsstart vt 2021: på grund av den pågående pandemin har vi pausat Vasakyrkans kör. Vi återkommer om när vi startar upp igen!

Varför ska man sjunga i kör?

Körsång ger fysisk träning och gör underverk för hälsan. Dessutom får själen ro och harmoni när du tar ton.

1. Ditt blodtryck sjunker
  2. Dina magmuskler stärks
  3. Din eventuella smärta lindras
  4. Endorfiner skjuter till