Sommargården Backen

På Sockenvägen 31 hittar du Vasakyrkans sommargård. Vår gård ligger omgärdat av underbar grönska i form av blommande rabatter, stora grönytor och vackra, högresta träd. Nedanför gården flyter Umeälven. Varje sommar från juni till augusti har vi ett varierat program, med gudstjänster, musikkvällar, missionsaftnar mm.

EFS-gården, sommarhemmet

Sommaren 2021

Vi brukar vanligtvis flytta ut på Backen i början av juni, exakt när detta sker återkommer vi om närmare sommaren. Håll utkik i våra socialamedier eller här!

Missionsmöte, måndag 13.00 eller 18.30

Varannan vecka ses vi kl 13.00 och veckan efter 18.30 för att så många som möjligt ska kunna delta. Denna samling liknar Vasaträffarna och vill du veta mer om dessa kan du läsa om dem här. Vi och andra EFS-föreningar i Umeåområdet turas under sommaren om att vara värdar för träffarna.

Program för sommaren 2021 kommer i maj.

Kulturverandan – onsdagar

Under juni till augusti öppnar vi ett kreativt kulturcentrum på onsdagskvällar. I vår Hantverksbod säljer lokala hantverkare och ”Händer för mission” sina alster. Ett besök här gör dig inte besviken!

I Caféet säljs gott och hembakt fika till rimliga priser. Det finns gott om plats både ute och inne.

Varje onsdag erbjuds en workshop som man kan anmäla sig till. Det kan vara allt ifrån att färga ullgarn, tälja eller göra eget godis.

Senare på kvällen har vi ofta en konsert. Inträdet är gratis men vi hoppas att ni frivilligt ger en slant till våra gästande musiker. Vi försöker, så långt det är möjligt, att boka olika musikstilar och underhållare för att alla ska kunna hitta något som passar.

Vissa veckor avslutar vi kvällen med en veckomässa.

Under maj månad kommer vi med årets program! Håll utkik här eller på sociala medier ”Kulturverandan”.