Medverkande: "Att förlora ett barn" - Stefan Karlsson berättar

Inbjudare: Ann-Gerd Bergner och Lisbeth Dahlberg

Amigos

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

Vi är en musikalverkstad som jobbar med rekvisita, scenografi, drama, sång och spel. Vi startar kl 16:30 men redan från kl 16.00 finns korv med bröd och frukt framme för barnen.

Till Amigos är alla barn som är 7-11 år välkomna.

Till Amigos+ är för de som är 12 år el äldre välkomna. De har sin egna lokal i källaren där vi har ett härligt tonårshäng.

På Trappan

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

”På trappan” är ett samarbete med Umeå Stadsförsamling. Varje fredag kl 14:30-16:30 serveras kaffe utanför kyrkans trappa. Det blir en plats för många samtal och nya vänskaper.

Kontaktperson: Anna Saxin 090-200 26 08

Vill du vara med och hjälpa till i arbetet? Kontakta Anna Duveskog 070-601 12 41

Medverkande: Kersti Sundqvist med vänner

Inbjudare: Irené Bäckström och Ewa Forsgren

Händer för Mission

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

Händer för Mission är en grupp som ses för att arbeta kreativt och praktiskt. Det man skapar säljes senare och pengarna ger medel till EFS mission.

Babysång

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

Kom och sjung med ditt barn/barnbarn med fantastiska Kristina! Gamla och nya sånger sjungs med och för barnen, vi använder rörelse, spelar rytminstrument och lyssnar på musik.

Ledare: Kristina Sturk Steinwall - kristina@vasakyrkan.com

Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Amigos

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

Till Amigos är alla barn som är 7-11 år välkomna.

På Trappan

Kontaktperson: Anna Saxin 090-200 26 08

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

Medverkande:"Den som gör en resa har något att berätta". Lasse Palmer.

Inbjudare:  Ingrid Öhgren