Föreningen

Vasakyrkan är en EFS-förening mitt i centrala Umeå. Vår vision är att se människor och samhällen förvandlade av Jesus Kristus. För att förverkliga denna vision arbetar vi ständigt med att på olika sprida budskapet om Jesus som vägen till en levande och livsförvandlade relation med Gud. Vi erbjuder också möjligheten till att bli del av en gemenskap där alla är välkomna, skeptiker och sökare liksom troende.

Bland våra nuvarande verksamheter hittar du bland annat babysång, barngrupp, körer, hemgrupper och gudstjänster. Av dessa verksamheter är det söndagsgudstjänsterna som är själva navet - en möjlighet att få samlas för att tillsammans tillbe Gud, lyssna till undervisning och umgås. 

För dig som är student och letar efter ett sammanhang där det finns fler studenter och unga vuxna så är gospelkören Great Joy och lördagsgudstjänsterna perfekta tillfällen att få utforska eller praktisera kristen tro. Utöver detta finns det möjlighet att gå med i en hemgrupp vilket innebär att tillsammans med andra träffas i hemmen för att både utforska och uppleva vad ett liv med Jesus innebär. 

Varmt välkommen till Vasakyrkan!