Om Vasakyrkan

EFS Vasakyrkan ligger mitt i Umeå centrum, 87 steg från gågatan och 21 från Vasaplan, stans stora bussknut. I vår missionsförening är vi ungefär 350 medlemmar i alla åldrar och glädjande nog kommer hela tiden nya medlemmar till oss.

Vasakyrkan är en enkel och modern kyrka, den har legat på nästan samma plats sedan mitten av 1800-talet och renoverades 1986.

Den består av den stora och ljusa kyrksalen, med plats för drygt två hundra personer samtidigt och den lilla salen som används för mindre sammankomster och för fika. Dessutom finns kontorsutrymmen för expeditionen på övervåningen och förråd i källaren.

Kyrkan ligger inbäddad i ett stort kvarterskomplex med kontor,  butiker och restauranger.

Vill du läsa mer om vad EFS är kan du klicka på länken som leder till EFS Riks hemsida.