Terminal & SEQR

Som komplement till kollekthåv finns det i Vasakyrkan andra sätt att ge kollekt. Längst bak i kyrkan har vi två kortterminaler där man kan ge kollekt via kort. Vi introducerar just nu även SEQR, ett nytt sätt att ge kollekt via en app i din mobil.

• Du laddar enkelt ner appen, SEQR i din mobil. Appen finns för Android-mobiler via Google Play och använder du en iPhone så hittar du appen i appstore. Sök på SEQR.
  • När appen är inlagd skaffar sedan ett fakturakonto från Collector och det gör du enkelt via appen. Efter några dagar får du hem uppgifter om att ditt konto är klart.
  • Då kan du använda din mobiltelefon för att skicka pengar till Vasakyrkans SEQR-mobilnummer 0761-38 80 60. Dina kvitton finns i din SEQR-app.
  • SEQR är en lösning som rekommenderas av EFS Riks.

Läs mer om SEQR här.