Möteshelg med Magnus Persson 12-13 september

Möteshelg med Magnus Persson, inspiratör på EFS Riks, med temat: "Helkyrklighet - allt tillhör oss". Seminarier med bibelstidium kl 10.00 och 13.30. Lunchpaus kl 12, med tid att äta lunch på stan för den som vill. Kvällsmöte 19.00, och avslutning med Mässa söndag kl 11.00. Inför seminarierna på lördagen behövs ingen förhandsbokning - men det är en bra idé att förboka sin plats till söndagens gudstjänst, då det är ganska troligt att det kan bli fullt, så länge gränsen på 50 deltagare gäller. Du anmäler dig via e-post eller telefon, senast fredag 15.00. Mailadress: bokning@vasakyrkan.com    Telefon: 090-77 05 17. Tala om vem eller vilka som önskar plats samt vilket datum (och vilken tid) du/ni önskar delta.  ...Hann du inte boka din plats innan det blev helg? Det är inte kört - det finns drop-in-platser (obokningsbara) till gudstjänsten.   Hela möteshelgen sänder vi live, du kan delta via länken https://www.youtube.com/channel/UCh94jaGYsyoIHXoKhdOlhBw Eller gå in på Youtube.com och skriv Vasakyrkan Umeå. Välkomna!