Långfredagsgudstjänst i Grisbackakyrkan

Långfredag. Tema: Korset. Gudstjänst med Moa Beak, predikan, Torbjörn Arvidsson m fl.

Gudstjänsten är gemensam för Vasakyrkan och Grisbackakyrkan. OBS att tiden är 10.00! Under nuvarande period med olika restriktioner har Grisbackakyrkan inget kyrkkaffe efteråt.

Max 40 personer kan delta för att vi ska kunna sitta med lämpligt avstånd till varandra, så kom i god tid om du vill vara säker på att få plats.

Dagens kollekt går till EFS Internationella mission. Du som inte deltar på plats får gärna ge din kollekt på annat sätt. Vasakyrkans Swishnummer är  123 562 87 14 och vårt bankgironummer är 760-1271.

Vi påminner att om du känner dig det minsta förkyld eller sjuk på annat sätt ska du stanna hemma. Om du tillhör någon riskgrupp bör du också undvika att delta på grund av smittrisken med coronaviruset.

Startdatum:
fredag, 10 april, 2020 - 10:00