Inspirationshelg med Andres Petter Sjödin 21-23 februari!

Anders-Petter Sjödin Vasakyrkan 21-23 februari 2020

Välkommen till en helg fylld av inspiration, gemenskap och Gudsnärvaro!Anders-Petter Sjödin kommer till Vasakyrkan för att tala om:"Att växa i tro samt att få se andens frukter och gåvor i funktion" Program för helgen:Fredag 21/2:Gudstjänst kl.19 med Anders-Petter på temat "Kristi väldoft",  musik av Elsa Rydin samt möjlighet till förbön. Fikagemenskap efteråt.Lördag 22/2:Fika kl. 9.30Seminarium 10-12: "Gränsöverskridande mission"LunchpausSeminarium 13-15: "Heliga vanor för ett fruktbärande liv"MiddagspausGudstjänst kl. 19: "Vision för Sverige" Musik av Elin Lindgren och Simon West. Fikagemenskap efteråt.Söndag 23/2:Gustjänst kl.11 "Kärlekens väg" Musik av kören Messenger. Fikagemenskap efteråt.Varmt välkomna! Vittnesbörd av Anders-Petter:https://efsplay.nu/vittnesbord-anders-petter-sjodin/ -Så vem är Anders-Petter Sjödin?Han är präst i Göteborg, tidigare verksam i Tanzania, Oas och med ett hjärta för EFS men framförallt Gud.Han är författare till ”Sök Guds Ansikte (2012)”,”Förvandlad i Guds närhet (2010)” samt en doktorsavhandling om kyrkligt ledarskap.Kom till Vasakyrkan och lär känna honom bättre!