Årsmöte

Tisdag den 26/2 är det dags för årsmöte i Vasakyrkan. Kvällen börjar med soppa klockan 17.30 därefter blir det årsmötesförhandlingar.
Vill du diskutera frågor som är aktuella för Vasakyrkan? Hade du idéer om verksamhet? Vill du påverka vilka som sitter i styrelsen eller vad kyrkan ska lägga kollektpengarna på? Tycker du helt enkelt att alla medlemmar ska få vara med och ha inflytande i kyrkan? Då är det viktigt att du är med på årsmötet!
Den 17/2 kommer utskrivna årsmöteshandlingar att finnas att hämta i kyrkan. Alla handlingar kommer också att kunna laddas ner från hemsidan.
Du behöver inte anmäla dig till årsmötet, men har du behov av specialkost kan du höra av dig till Eva Lundeborg Karlsson 070-376 45 11.