Gemenskapshelg 6-7 oktober

6-7 oktober kommer vi att göra en församlingsresa till Solbacken utanför Övik. Det blir en helg för alla åldrar med fokus på gemenskap. Dagarna kommer innehålla mycket tid för umgänge, gudstjänst och andakter, lägerbål och annat trevligt. Resan startar med gemensam bussfärd från Vasakyrkan lördag 6 oktober klockan 9 och avslutas med en gudstjänst söndag eftermiddag. Vi räknar med att vara tillbaka i Umeå ca 15.30 på söndagen. På lägergården bor vi i flerbäddsrum. Medtag egna lakan.

Kostnad

Kostnad för mat och boende lördag-söndag kostar 600 kr/person. Gratis för barn mellan 0-12 år.

Utöver mat och boende tillkommer också kostnad för resa. Då vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att åka med på resan vill vi hålla totalkostnaden så låg som möjligt, och därför har vi sagt att de gemensamma resekostnaderna står vi för tillsammans efter egen förmåga. Bussen kostar ca 9000:-, och den kostnaden täcker vi tillsammans med en insamling under helgen. Ju fler vi är, desto lägre kommer resekostnaden också att bli. När vi tog upp intresseanmälan i våras var vi ca 50 personer, och vi både hoppas och tror att vi blir ännu fler än så. Har man möjlighet att ge mer än snittkostnaden  (ca 200kr) får man gärna göra det, så att de som inte har möjlighet till det kan åka med på resan. Vi får hjälpa varandra med en påminnelse ur bibeln: ”Meningen är ju inte att andra skall få det bättre och ni får det svårt. Nej, det är en fråga om jämvikt; nu skall ert överflöd avhjälpa deras brist, för att en annan gång deras överflöd skall avhjälpa er brist. Så blir det jämvikt, som det står skrivet: Han med mycket fick inte för mycket, han med litet fick inte för litet” (2 Kor 8:13-15).

Anmälan till resan görs här: http://www.vasakyrkan.com/gemenskapshelg-anmal

(För vissa användare verkar ovanstående länk inte fungera. Då kan du hitta till sidan genom att klicka på "Om föreningen" i huvudmenyn till vasakyrkan.com, och sedan klicka på "Anmälan gemenskapshelg")

Det går också bra att kontakta någon av kyrkans anställda. Sista anmälningsdag är 16 september.

Frågor?

Kontakta Isak Samuelsson: 070-2887106, isak@vasakyrkan.com