Nästa påsk i Tanzania?

Våren 2015 ordnade Vasakyrkan en resa till vår vänförsamling i Iringa som blev mycket lyckad. 17 personer från Umeå fick två givande veckor i Tanzania.

Nu funderar vi på om det börjar vara dags igen för en ny resa över påsken 2018. Vi har inga bestämda planer ännu utan vill först sondera intresset. Man kan vara en mindre grupp på 6-8 personer som åker, eller en större grupp med 16-20 deltagare.

Huvudsyftet med resan är att besöka vår vänförsamling, som är den lutherska domkyrkoförsamlingen i Iringa stift. Dessutom besöker vi några andra församlingar i området runt Iringa och får även träffa de som är huvudansvariga för det viktiga arbetet med TEE. Vi sätter av ett dygn för en spännande safari i Ruaha National Park och sista dagen bor vi på något av strandhotellen utanför Dar-es-Salaam, vid Indiska Oceanen. Det blir en resa på 14-16 dagar, inkl resdagar och vi åker över påsklovet, så blir det färre semesterdagar att ta ut för de flesta.

Låter det spännande att åka med? Kontakta då Carina eller Torbjörn Arvidsson i Vasakyrkans missionsgrupp senast 15 maj, så bjuder vi in dig till en träff, där vi får prata mera om restider, kostnader och vad vi i gruppen önskar att resan ska innehålla.

Maila till carina.arvidsson@umea.se eller ring Torbjörn på 070-528 23 51.

Carina och Torbjörn Arvidsson