Fira påsken med Vasakyrkan

Fira påsken med Vasakyrkan!

Vårt påskfirande inleds med en gemensam Skärtorsdagsmässa i Umeå stads kyrka klockan 18.30 på torsdag. LIza Lundqvist, Senitha Olsson, Jonas Östlund och Ragnhild Pelo med flera medverkar.

På Långfredagen samlas vi i Grisbackakyrkan för långfredagsgudstjänst klockan 10.00. Magnus Soräng leder gudstjänsten och Senitha Olsson predikar. Erik Wäcklén och Sofie Kolberg svarar för det musikaliska.

Senare på Långfredagen, 13.30, finns också möjlighet att vara med på en korsvandring i centrala Umeå. Den arrangeras av Umeå Kristna råd. Vandringen startar vid Tingsrätten, Öst på stan. Avslutningen hålls i Vasakyrkan, ca 15.00.

På Påskdagen firar vi Påskdagsmässa, "hemma hos oss" i Vasakyrkan, klockan 11.00. Vi får sjunga glada uppståndelsepsalmer och fylla kyrkan med påskliljor och ljus. I samband med nattvarden blir det också möjlighet till dopbekräftelse.
Efteråt blir det festfika.