Medlemskap

Alla som stödjer EFS-föreningens grundläggande värderingar och vision är välkomna som medlemmar i Vasakyrkan (eller EFS i Umeå som föreningen officiellt heter). Som medlem har man direkt inflytande över vad som händer i kyrkan, och kan påverka både genom att delta i föreningsmöten och årsmöte, och genom att sitta med i olika verksamhetsgrupper.
Medlemskapet innebär också att du formellt finns med i en kristen gemenskap där vi får uppmuntra och stötta och be för varandra genom livet.
Som medlem får du två tidningar; Vårt Budskap utgiven av EFS Västerbotten och Budbäraren utgiven av EFS riks.

Är du intresserad av att bli medlem kan du tala med någon av kyrkans medarbetare eller någon i styrelsen.