augusti 2018

Gemenskapshelg 6-7 oktober

6-7 oktober kommer vi att göra en församlingsresa till Solbacken utanför Övik. Det blir en helg för alla åldrar med fokus på gemenskap. Dagarna kommer innehålla mycket tid för umgänge, gudstjänst och andakter, lägerbål och annat trevligt. Resan startar med gemensam bussfärd från Vasakyrkan lördag 6 oktober klockan 9 och avslutas med en gudstjänst söndag eftermiddag. Vi räknar med att vara tillbaka i Umeå ca 15.30 på söndagen. På lägergården bor vi i flerbäddsrum. Medtag egna lakan.

 

Kostnad

 

Höstterminens första gudstjänst

Efter en sommar på EFS-gården på Backen flyttar vi nu på söndag den 2 september in i Vasakyrkan igen för att fira gudstjänst tillsammans. Temat för gudstjänsten är "enheten i Kristus". Senitha Olsson leder gudstjänsten och predikar. Det blir sång och musik av Isak Samuelsson, Christina Samuelsson och Emma Burström. 

Efter gudstjänsten bjuder vi på kyrkfika. 

Soppkväll för medlemmar

Vasakyrkans styrelse inbjuder till soppkväll tisdagen den 11 september klockan 17.30. Under kvällen kommer det att bli information och samtal om några viktiga frågor, t.ex framtidsplanerna för sommargården Backen, arbete med Naturlig FörsamlingsUtveckling och ekonomi. Det blir också tillfälle att välkomna några nya medlemmar. För att vara med behöver du anmäla dig senast den 9 september. Det kan du göra på lista i kyrkan ELLER tll Pia Wiklund wiklund.pia(at)gmail.com / 070-688 39 94.