november 2017

Snart är det advent

Den första adventshelgen händer det mycket i Vasakyrkan. Välkommen hit!

Lördag 2 december 11.00-14.00 har Händer för Mission sin julbasar. Där finns hantverk, hembakt och hemkokt att köpa. Även loppisförsäljning. Det blir servering och klockan 13.00 bjuds även på julsånger.

Klockan 19.00 på lördagen blir det Adventskonsert med Vasakyrkans kör, damkören Jäntorna , Brassband och musiker. 

På söndag 3 december 11.00 firar vi traditionsenlig adventsgudstjänst. Predikan av Senitha Olsson, sång av Vasakyrkans kör med musiker. 

Familjegudstjänst på söndag

19 november klockan 11.00 Guds storfamilj samlas till lovsång och bön. Great Joy sjunger. Det gör också alla barn som vill vara med i spontankören "Lilla Barnkören". I skattkistan finns kanske något för både stora och små. Kom och fira med oss du också!

Livsväg Norr

Nu till helgen är det dags för årets upplaga av Livsväg Norr. Det är en konferens som riktar sig till unga vuxna.

 

Temat för konferensen är ”Med nya ögon”.  Precis som Jesus öppnade Bar­ti­mai­os ögon så vill Han öppna våra ögon, ge oss nya perspektiv och utmanas oss på olika sätt. Att vi kan få se både på oss själva, andra, på evangeliet och på Jesus med nya ögon.

 

Program för helgen hittar du här:

https://livsvagnorr.wordpress.com/

 

Medverkande: Marie-Louise Nilsson, präst i EFS Östersund

Adventskören

Välkomna att sjunga med i Adventskören! Konserten är lördag 2 dec kl 19:00. Vi reperterar onsdagarna 15, 22, 29 november kl 18:30 på övervåningen i Vasakyrkan. Vi sjunger även i gudstjänsten söndag den 3 dec kl 11:00 Välkomna!