september 2017

Föreningskväll med soppa

Under rubriken "Vasakyrkan nu och i framtiden" vill styrelsen bjuda in alla medlemmar till en kväll med soppa och samtal. Under trivsamma former får vi funderna kring styrelsens presentation av utmaningar som vi står inför. 

För att veta hur mycket soppa som behöver kokas behövs din anmälan senast den 5 oktober. Lista för anmälan finns i kyrkan. det går också bra att anmäla sig till albjorkman@gmail.com, sms/telefon 0702772003.

Kom ihåg att ange ev. allergier. 

Välkommen! 
 

Gudstjänst i Umeå stads kyrka

På söndag firar vi gemensam gudstjänst i Umeå stads kyrka. Anna B Ruther leder gudstjänsten, ungdomar från stadsförsamlingens ungdomsverksamhet har varit med och planerat den och medverkar, Senitha Olsson predikar. Söndagsskola finns, och en fin barnhörna, så det fungerar bra att vara med också för barnfamiljer. Kollekten går till Vasakyrkans verksamhet. 
Välkommen med! 

 


 

Ny i stan-kväll

Är du nyinflyttad i Umeå? Eller bara nyfiken på ett kristet sammnahang? Vill du hitta en kyrklig gemenskap att vara en del av? Lördag 16 september 19.00 anordnar Vasakyrkan en kväll särskilt för dig som är ny i stan eller är nyfiken på den kristna tron. Kom och träffa nya människor och lär känna vår församling. Det blir mingel, trevliga aktiviteter, fika och andakt.

Konsert: 3 Amigos megashow

Fredag 8 september 19.00 blir det konsert då Vasakyrkan gästas av 3 Amigos. 

 
De tre vännerna består av Joel Nunez (Miami), Markus Nyström (Boliden) och Sara Furberg (Umeå). Med sig har de även musiker från Skellefteå, samt ljusshower. Det blir blandade musikstilar, då medlemmarna kommer från både USA och Västerbotten. Andakt: Isak Samuelsson. Entré: 100:- (förköp: Kafé Station).
 
Välkomna!